РАЗДАВАНЕ НА ЛИСТОВКИ/ФЛАЕРИ

Инфо

Раздаване флаери на ръка

Ние от Пакомаг АД имаме дългогодишен опит в разпространението от ръка на ръка, тъй като стартирахме своята дейност именно като разпространител на безплатни вестници. Ежедневно над 100 дистрибутора в цялата страна доставяха до Вас тиражи от по над 100 000 бр. от вестниците „Градски Вестник“ и „Новините Днес“.

Предлагаме Ви раздаване на флаери, рекламни брошури, каталози и безплатни вестници от ръка на ръка. Тези раздавания се извършват на места с голям поток от хора, където нашите енергични и млади раздавачи успяват да разпространят по до 400 флаера на час.

При раздаването от ръка на ръка Вие имате възможността да таргетирате по-точно своята кампания като подберете както местата за раздаване, така и потенциалните си клиенти (например родители с деца или хора в активна възраст, студенти и т.н.). Ето защо този метод за дистрибуция на рекламни материали не изисква отпечатването на големи тиражи и е особено подходящ за разпространение на по-луксозни фирмени брошури.

Наши клиенти, за които ежемесечно предоставяме тази услуга са: аптеки „Ремедиум“, аптеки „Медея“, „Плесио“, кредити „Фератум“, фитнеси „Пулс“, „Промаркет“, езикови школи „Интернешънъл Хаус“ и „English Learning Center“, „МОЛ Галерия“ в Бургас и Стара Загора, „БраКлиник“, „МОЛ Сердика“, аптеки „Афиа Фармаси“ в Бургас, „Артиком“ и много други.

Нашите раздавачи са енергични и отговорни, а контролът върху раздаванията е постоянен. При желание от Ваша страна, промоутърите може да бъдат брандирани с фирмени тениски, шапки или рекламни костюми.

Раздаването на флаери от ръка на ръка е метод, който подлежи на разрешителен режим от общините, МОЛ-овете или Бизнеспарковете, на територията на които се провежда кампанията. В повечето случаи става въпрос за заплащане на такса към съответните институции за провеждане на раздаването.

Пример за кампания с раздаване на флаери:

Отпечатан тираж – 5 000бр.

Таргет район – Метроспирките в Центъра, около Бизнеспарк София, около Бизнессградите в района на София Ленд.

Обекти на кампанията – работещи хора в активна възраст(20-50години).

Време за раздаване – сутрин 08:00 – 10:00 и следобед 17:00 – 19:00.

Провеждаме общо 20 часа раздаване, разделени на 10 двучасови раздавания, като раздаваме средно по 250 листовки на час. Кампанията се провежда в рамките на 5 работни дни, като се правят по две раздавания на ден.

Цената за едно такова разпространение е 250лв без ДДС (цената на печата и разрешителните към общини и Бизнес паркове се заплаща допълнително).

Галерия

Текущи промоции