ЗА НАС

Независимо дали целите привличане на нови клиенти за своя разрастващ се бизнес, популяризирате нов търговски обект или организирате събитие, печатната реклама е ефективен и достъпен инструмент, който прави кампанията Ви по-забележима.

Пакомаг АД стартира дейността си през 2009г. като официален дистрибутор на безплатните вестници “Градски Вестник” и “Новините Днес”. Ежедневно нашите дистрибутори доставяха вестниците до десетки хиляди българи в цялата страна.

Постепенно фирмата ни се специализира в разпространение на печатна реклама и организиране на маркетингови събития. Сред основните ни дейности са разнос на листовки по пощенските кутии, раздаване на флаери, разлепване на плакати, промоутърски кампании и всякакви други нестандартни начини за разпространение на печатна реклама. За клиентите си ние предлагаме преференциални цени за печат на всякакъв тип рекламни материали – от рекламни листовки и визитки до луксозни фирмени каталози и календари в най-големите печатници в страната.

Пакомаг АД развива дейността си на територията на цялата страна – ежедневно организираме различни кампании в София и големите градове. Ето защо към останалите услуги предлагаме на клиентите си и транспорт на територията на цялата страна.

Нашето предимство е, че предлагаме цялостно решение за рекламната Ви кампания – от идейния проект, разработването на дизайн и планирането й до отпечатването, транспорта и разпространението. Всичко това ние ще извършим с необходимото старание и отговорност, за да може Вашата кампания да постигне заложените цели и резултати, а цените ни ще Ви изненадат приятно.

Защо ПАКОМАГ

Специализираме в печатна реклама от 2009г.  Благодарение на опита си сме сред малкото фирми на пазара, които успяват да предложат цялостни решения – от планиране на точната стратегия за Вашия бизнес до успешното й реализиране.

Лично се грижим и контролираме всичко от дизайна през предпечатната подготовка, отпечатването, до транспорта и разпространението на рекламните Ви брошури, вестници или списания. По този начин организирането на рекламната Ви кампания е не само по-успешно, но и на най-ниската възможна цена.

Гордеем се, че сред нашите доволни клиенти има както малки семейни фирми, така и големи международни компании.

ИСКАШ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ И ТВОЯТА КАМПАНИЯ?

СВЪРЖИ СЕ С НАС ОЩЕ ДНЕС!

КОНТАКТИ